صفحه اصلی
تماس با ما
sitemap
سه شنبه ٠١ خرداد ١٣٩٧
سایت رهبری
سایت ریاست جمهوری
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
وب دا
ایران مردم
دولت
وزارت بهداشت
 بازدید این صفحه : 421223
 بازدید امروز : 295
 کل بازدید : 6866870
 بازدیدکنندگان آنلاين : 4
 زمان بازدید : 0.1875
 
  • 25 فروردین ماه مصادف با 27 رجب روز مبعث پیامبر یگانة ما و خاتم پیام آوران که درود خدا بر او و خاندان پاکش باد بر همگان مبارک باد.
    به امر رب خود لبیک گوییم ، به همراه ملائک جمله گوییم ، سلام و رحمت حق بر محمد ، اللهم صل علی محمد .

  • 23 فروردین ماه ، روز دندانپزشک بر جامعه دندانپزشکی به ویژه اساتید، اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارمندان عزیز دانشکده دندانپزشکی گرامی باد.
    روز دندانپزشک مبارک

  • دیدار وزیر بهداشت با مراجع عظام تقلید آیت الله مکارم شیرازی و نوری همدانی
    آیت الله مکارم شیرازی و نوری همدانی در دیدار وزیر بهداشت با مراجع عظام تقلید مطرح کردند: برخی افر‌اد با خرافات به اسلام و طب سنتی آسیب می زنند

  • میلاد با سعادت حضرت امام محمد تقی علیه السلام مبارک
    میلاد اسوه شکیبایی، تندیس تقوا و پارسایی مبارک باد

  • پیام نوروز این است دوست داشته باشید و زندگی کنید ، زمان همیشه از آن شما نیست . . .
    فرا رسیدن نوروز باستانی بر همگان مبارک باد

  • 23 اسفند روز رژیم درمانگران مبارک
    داشتن شيوه زندگي سالم يعني تغذيه صحيح وافزايش فعاليت بدني

  • جلسه پايش برنامه عملياتي سال ٩٦ دانشگاه
    با حضور رئیس دانشگاه دکتر علی اسماعیلی ندیمی و معاونین دانشگاه انجام شد

  • به مناسبت هفته احسان و نیکوکاری
    حوزه امور اجتماعی دانشگاه با همکاری موسسه خیریه پیک سلامت خدمات ویزیت رایگان، کنترل فشار خون و تست قند خون

  • ارتقاء مرتبه دکتر طیبه میرزایی دکتری رشته پرستاری و عضو هیئت علمی دانشگاه به مرتبه دانشیاری
    در جلسه هیات ممیز دانشگاه، با ارتقاء مرتبه دکتر طیبه میرزایی عضو هیئت علمی گروه پرستاری داخلی - جراحی به مرتبه دانشیاری موافقت شد.

  • ارتقاء مرتبه دکتر امیر مقدم احمدی متخصص مغز و اعصاب و عضو هیئت علمی دانشگاه به مرتبه دانشیاری
    در جلسه هیات ممیز دانشگاه، با ارتقاء مرتبه دکتر امیر مقدم احمدی عضو هیئت علمی گروه مغز و اعصاب به مرتبه دانشیاری موافقت شد.



  چاپ        ارسال به دوست

کبد قند ذخیره شده در بدن را به قند قابل استفاده تبدیل می کند

اگرچه سموم مختلف از طرق مختلف می توانند وارد بدن شده و بر اندام های حیاتی تاثیر بگذارند اما انتخاب های آگاهانه برخی مواد غذایی اثر برعکس و خاصیت سم زدایی شگفت انگیز دارد.
مدیر گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: کبد در این میان یکی از مهمترین غدد بدن است که وظیفه زدودن سموم از شر مواد مضر مانند الکل، مواد مخدر و ... را دارد ضمن این که قند ذخیره شده در بدن را به قند قابل استفاده تبدیل می کند، سلول های قرمز خون قدیمی را از بین می برد، میزان اسیدهای آمینه خون را تنظیم می کند، و منجر به ذخیره آهن و پردازش هموگلوبین خون در بدن می شود.
دکتر نادعلی مهدی پور افزود: در این میان برخی مواد غذایی اثر شگفت انگیزی برای سم زدایی از این عضو مهم بدن دارند.
چغندر و هویج: هویج سرشار از گلوتاتیون، یک پروتئین است که به سم زدایی کبد کمک می کند. هر دو گیاه حاوی فلاونوئیدها و بتاکاروتن بسیار بالا هستند. خوردن هویج و چغندر به تحریک و بهبود کلی عملکرد کبد کمک می کند.
گوجه فرنگی: حاوی مقادیر زیادی گلوتاتیون است و لیکوپن موجود در آن نیز موجب مقاومت در برابر ابتلا به سرطان سینه، پوست و سرطان ریه می شود.
گریپ فروت: یکی دیگر از منابع گلوتاتیون است که موجب پاکسازی کبد می شود. گریپ فروت همچنین سرشار از ویتامین ث و آنتی اکسیدان است که به بالا رفتن تولید آنزیم های تمیز کننده کبدی و افزایش روند پاکسازی طبیعی کبد منجر می شود.
اسفناج: اسفناج خام منبع عمده از گلوتاتیون است و به روند پاکسازی کبد کمک می کند. سبزیجات بگر سبز مانند اسفناج همچنین منبع غنی از کلروفیل، یک رنگدانه طبیعی است که برای حفظ سلامت کلی کبد مفید است.
مرکبات: لیمو، لیموترش و ...حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ث است که به تحریک کبد و سنتز مواد سمی به موادی که می تواند به آب جذب شود، کمک می کند.
کلم ها: کلم ها دارای خاصیت سم زدایی قوی برای کبد هستند. این سبزیجات دارای موادی هستند که بعضی سموم را در بدن خنثی می کنند؛ مثل نیتروزامین های موجود در دود سیگار، و آفلاتوکسین موجود در بادام زمینی. همچنین انواع کلم دارای موادی بنام «گلوکوزینولات» هستند که باعث می شوند کبد آنزیم هایی را تولید کند که برای انجام فرآیند سم زدایی لازم هستند.
زردچوبه: مورد علاقه کبد است و به افزایش سم زدایی کبد کمک می کند.
گردو: منبع خوبی از گلوتاتیون، اسیدهای چرب امگا ۳ و اسید آمینه آرژنین است که از اقدامات عادی کبد پشتیبانی می کند به ویژه هنگامی که کبد وظیفه سم زدایی آمونیاک را دارد.
آووکادو: این میوه نیز خواص گلوتاتیون را برای کبد دارد.
سیب: حاوی پکتین و دیگر مواد شیمیایی ضروری برای آزاد سازی سموم از دستگاه گوارش است. سیب تحمل بار سمی در طول روند پاکسازی را برای کبد آسانتر می کند.
سیر: سیر حاوی آلیسین (یک نوع آنتی اکسیدان) است که یک ترکیب سولفوردار است و برای سم زدایی بهتر و موثرتر کبد لازم است. سیر به کبد کمک می کند تا بدن را از آلودگی جیوه، بعضی مواد افزودنی موجود در غذاها و هورمون استروژن پاک کند.
ریشه قاصدک: این گیاه به شکستن چربی ها توسط کبد، تولید اسیدهای آمینه و به طور کلی رهایی از سموم کمک می کند.
مارچوبه: ادرار آور است و به روند پاکسازی کبد و کلیه ها از سموم کمک می کند.
چای سبز: سرشار از آنتی اکسیدان های گیاهی شناخته شده برای کمک به عملکرد کبد است.
روغن زیتون: روغن زیتون، روغن کنف، و بذر کتان پشتیبان های عالی برای کبد برای از بین بردن سموم مضر بدن هستند.


٠٩:٤٠ - يکشنبه ٢٨ خرداد ١٣٩٦    /    شماره : ٦٣٤٧    /    تعداد نمایش : ٢١٤٧


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: